Confidenţialitate

Prognoza meteo pentru următoarea lună: Temperaturi ușor mai ridicate în unele regiuni ale țării

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Vremea va fi, în general, normală pentru această perioadă a anului, transmit meteorologii.

Vremea în săptămâna 08.03.2021 – 15.03.2021.

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nordvestice și local în cele centrale, iar în regiunile extracarpatice va fi deficitar.

Vremea în săptămâna 15.03.2021 – 22.03.2021

Temperatura medie a aerului va fi, în general, apropiată de cea normală pentru această perioadă, posibil ușor mai ridicată în regiunile sudice și sud-estice.

Cantitățile de precipitații vor fi, în general, apropiate de cele normale pentru această săptămână, cu posibilitatea unui excedent local în regiunile sud-estice și vestice.

Vremea în săptămâna 22.03.2021 – 29.03.2021

Temperaturile medii ale aerului vor, fi în general, apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi în general deficitar în regiunile vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea în săptămâna 29.03.2021 – 05.04.2021

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații vor fi, în general, apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.