Confidenţialitate

“Profesorul cool” face emisiune la Europa FM. Profesorul Marcel Bartic realizează Piața Victoriei, la Europa FM

Noul sezon Europa FM aduce noi surprize pe frecvențele celui mai ascultat post de radio privat din orașele României.

Cadru didactic cu o experiență foarte bogată, fost profesor de școală de țară, acum director de școală privată în București și, în același timp, tată a doi copii, Marcel Bartic va discuta în direct cu ascultătorii Europa FM și invitații lui despre exemple de succes și soluții la problemele cronice ale Educației românești.

În fiecare marți, la Europa FM, Piața Victoriei abordează teme din Educație, într-un format unic care permite interacțiunea directă cu ascultătorii. Europa FM a lansat campania „Tu ești vocea care contează. Împreună suntem Europa FM”, transformând cea mai ascultată emisiune de interviu radio, Piața Victoriei, în dezbatere la care ascultătorii lansează întrebări, opinii și teme de discuție.

“Predau istoria la gimnaziu și liceu de mai bine de șaptesprezece ani. Am avut întotdeauna convingerea ca misiunea unui profesor nu începe și nu se oprește în sala de clasă și că rolul lui este acela de a oferi societății un model de cunoaștere și gândire critică.

Vocea profesorilor poate și trebuie să fie mai prezentă în spațiul public și in alte octave decât cele de natură sindicală. E nevoie de expertiza, curajul și optimismul lor pentru a da un restart societății românești. Simt că e nevoie, mai mult ca oricând, să (re)devenim oameni ai Cetății. M-a bucurat mult invitația de a mă alătura echipei Europa FM pentru că este un prilej de a evidenția rolul pe care Educația îl are în viața comunității din care facem parte.

Școala nu este o instituție a profesorilor sau a celor care au copii. Este a noastră, a tuturor. Ne privește pe toți pentru că reprezintă cheia unui viitor mai bun” a declarat Marcel Bartic.

Astăzi, de la ora 18:15, Marcel Bartic este invitatul lui Alice Iacobescu la Piața Victoriei.