Confidenţialitate

Profesori selectați vor preda în spitalele unde sunt internați copii | AUDIO

Elevii care sunt sunt internați în spitale au acces în acest moment la un număr prea mic de ore – susțin reprezentanții din învățământ.

Astfel, vor fi anumiți profesori selectați  care vor preda în unitățile medicale. Acest lucru va fi reglementat printr-o ordonanță de urgență, a anunțat Ministrul Educației – Sorin Cîmpeanu:

”Fiecare elev să aibă acces la educație. Nu este vina lor că se află în această situație. Elevii care învață în spital au, conform reglementărilor actuale, posibilitatea sp aibă acces, cel puțin teoretic, la un număr de ore care este de patru ori mai mic decât numărul de ore al copiilor care n-au probleme. După care, intră în competiție alături de copiii care nu au probleme. Este o inechitate care trebuie reglată”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În cadrul proiectul vor fi parteneriate cu Universitățile de Medicină din țară:

”Vor fi nevoiți să fie mai mulți profesori care să acopere mai multe materii, mai ales la elevii de vârstă mică, cel puțin în prima etapă. În prezent, fac mult prea puțin de ceea ce ar trebui să facă, și din perspectiva efortului făcut de un număr foarte mic de profesori înseamnă foarte mult”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.