Confidenţialitate

Producătorul Pades Berries – Piața Lidl | AUDIO

Zilele acestea, Lidl România împreună cu Europa FM îți oferă cea mai bună recoltă de știri proaspete despre producătorii locali de fructe și legume din Piața Lidl. Așa că te invităm să treci pe proaspăt cu porția zilnică de știri gustoase românești din Piața Lidl.

În zona Banatului, mai exact în localitatea Sintești, județul Timiș, există o cultură bogată de zmeură dulce-aromată. Producătorii de la ferma Pades Berries, una dintre cele mai mari ferme producătoare de zmeură din țară, cultivă cu grijă și atenție unele dintre cele mai performante soiuri, în solarii întinse pe o suprafață de 13,5 hectare. În plin sezon, zilnic sunt culese manual aproape 3 tone de fructe, dintre care o cantitate mare este livrată în condiții de temperatură controlată în magazinele Lidl din zona de sud vest a țării.

Sperăm că ai gustat știrea, iar dacă vrei să afli mai multe informații despre alți producători români de fructe și legume, te invităm să mergi la Piața Lidl și să scanezi codul QR de pe lădițe, pentru a descoperi originea fructelor și legumelor și poveștile producătorilor locali, parteneri Lidl România.

Lidl – meriți să fii surprins!

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.