Confidenţialitate

Procurorii din Craiova au clasat dosarul fostului parlamentar PSD Elvira Sarapatin | AUDIO

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova au clasat dosarul fostei parlamentare PSD, Elvira Sarapatin, de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Procurorii Curții de Apel din Craiova susțin că polițiștii nu au putut aduce probe suficiente pentru a demonstra că deputata l-ar fi lovit cu mașina pe bărbatul in vârsta de 50 de ani pe o trecere de pietoni din Târgu-Jiu.

Aceasta  nu a recunoscut niciodată faptele, iar imaginile video  depuse la dosar de polițiști ar avea o calitate inferioară, susțin procurorii. Cu toate acestea, la dosar există un raport medico-legal în care se constată că bărbatul este victima unui accident de circulație produs în ziua respectivă și are multiple leziuni pe corp.

Procurorii susțin că nu se poate demonstra că victima ar fi fost lovită de mașina deputatei. De 6 zile de îngrijiri medicale a avut nevoie bărbatul pentru a-si vindeca leziunile. Procurorii mai susțin că din moment ce nu s-a putut demonstra accidentul, nu i se poate reține deputatei nici părăsirea locului accidentului.

Anul trecut, polițiștii din Gorj au comunicat faptul că în luna Iunie, Elvira Șarapatin, pe atunci parlamentar, ar fi lovit un bărbat pe o trecere de pietoni din Târgu-Jiu și ar fi fugit de la locul accidentului.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Gabriela Mladin