Confidenţialitate

Procurorii anticorupție fac percheziții în spitale COVID | AUDIO

Procurori ai Direcției Naționale Anticorupție fac, joi, percheziții în județele Brașov, Iași și Harghita într-un dosar ce vizează achiziții de aparatură medicală.

Vizate de acțiune sunt 4 instituții publice.

Anchetatorii au descins la domiciliile unor suspecți, sedii de companii, dar și la două unități Covid din Brașov și una din Odorheiu Secuiesc.

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Brașov efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupție și asimilate celor de corupție, săvârşite în perioada decembrie 2019 – prezent. În cursul zilei de 03 decembrie 2020, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 22 de locații situate pe raza județelor: Brașov, Harghita și Iași, din care patru sunt instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale”, potrivit unui comunicat DNA.

Procurorii sunt sprijiniți de specialiștii Direcției Generale Anticorupție și de cei ai Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Anca Grădinaru