Confidenţialitate

Procuror: Fiica lui Adrian Duicu a avut un telefon mobil asupra sa în timpul examenului de bacalaureat

Fiica fostului șef al Consiliului Județean Mehedinți Adrian Duicu a avut asupra sa un telefon mobil în timpul examenului de bacalaureat.

Polițiștii au stabilit că acesta este și motivul pentru care s-a produs altercația de vineri – când tânăra și mama sa au agresat un polițist.

Potrivit procurorilor, ofițerul a fost mușcat de mână și zgâriat pe față.

Între timp, în județ se verifică o altă posibilă fraudă la Bacalaureat.

 

Procurorul care se ocupă de acest caz a declarat că tânăra a ieșit din sala unde susținuse proba scrisă la chimie și a refuzat să fie percheziționată corporal.

Anchetatorii spun că fiica fostului președinte al CJ Mehedinți, Adrian Dicu, avea ascuns sub haine un telefon mobil însă a refuzat să-l predea polițiștilor.

La fața locului, au ajuns între timp mama și sora elevei. Procurorul susține că tânăra a încercat să le dea acestora telefonul însă a fost oprită de un polițist.   În acel moment, mama fetei l-ar fi mușcat pe polițist de mână și l-ar fi zgâriat pe ochi, iar fata suspectată că a încercat să copieze l-ar fi pălmuit pe ofițer.

Nu este singurul dosar penal deschis în Mehedinți pentru o posibilă fraudă la Bacalaureat.   Anchetatorii au aceleați suspiciuni și în cazul Liceului Tehnologic “Matei Basarab” din Strehaia, de unde au fost ridicate mai multe înregistrări audio-video.

În acest dosar nu există deocamdată persoane suspecte.