Confidenţialitate

A început procesul în care un fost elev militar din Craiova este judecat pentru uciderea unei fete de 14 ani în Grădina Botanică a orașului | AUDIO

A început procesul în care un fost elev militar din Craiova este judecat pentru crima din Grădina Botanică din oraș. Apropiații victimei, o adolescentă de doar 14 ani, s-au adunat la Tribunal cu mesaje prin care cer pedeapsa cu închisoarea pe viață. 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Crima a avut loc în vara anului trecut. Tânărul judecat, pe atunci elev al Colegiului Militar din Craiova, a mers în Grădina Botanică din oraș, unde a atacat cu bestialitate, cu o macetă, o fată de 14 ani și pe prietenul acesteia, în vârstă de 19 ani, pe care nu îi cunoștea.

Fata a reușit să sune la 112, însă nu a supraviețuit rănilor provocate. Prietenul ei a ajuns în stare gravă la spital. Vinovatul a fost prins după comiterea faptei în apropierea Grădinii Botanice.

Procurorii spun că elevul luase hotărârea de a ucide înainte de a pleca de acasă. L-au trimis în judecată pentru omor calificat. La primul termen al procesului, apropiații lui Melis, tânăra ucisă, s-au adunat în fața Tribunalului pentru a cere închisoarea pe viață pentru vinovat.

Au așteptat în liniște afișând mesaje și fotografii cu tânăra ucisă. Procesul a început însă cu o amânare. Instanța a stabilit un nou termen pentru data de 29 februarie.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Cazul fetiței ucise la Galați: O primă sesizare a fost făcută încă din februarie 2023. Direcția de Asistență Socială nu a descoperit atunci vreun abuz asupra celor 3 fetițe | AUDIO