Probleme în trafic din cauza vremii

Centrul Infotrafic informează că în judeţul Covasna, circulaţia pe DN11 Târgu Secuiesc – Braşov s-a reluat, pe un fir alternativ. Din cauza unor tamponări, traficul fusese oprit pe ambele sensuri la km 23+500 de metri, la ieşirea din localitatea Ozun către Braşov.

În acelaşi judeţ, circulaţia se desfăşoară îngreunat pe DN12, la km 11+500 de metri, la ieşirea din municipiul Sfântu Gheorghe spre Braşov, după ce un autovehicul a rămas imobilizat pe carosabil, din motive tehnice. S-au format coloane de autovehicule.

Având în vedere atenţionarea meteorologică de vreme rea emisă ieri de Administraţia Naţională de Meteorologie, polițiștii sfătuiesc conducătorii auto să ruleze cu viteză adaptată condiţiilor meteo-rutiere şi să se intereseze, înainte de a pleca la drum, în privinţa vremii şi a traseului care urmează a fi parcurs.

De asemenea, politistii sfătuiesc conducătorii auto care se deplasează pe DN14 să ruleze cu multă atenţie, să reducă viteza de deplasare, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să nu bruscheze comenzile maşinii, întrucât pe segmentul Sibiu – Mediaş (în judeţul Sibiu) există porţiuni cu polei pe carosabil.

Drumarii acţionează cu material antiderapant.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS