Confidenţialitate

Prioritate la vacanţă: Staţiunea Jupiter

Ţărmul Mării Negre oferă o gamă largă de opţini pentru a petrece timpul liber, indiferent de vreme.

Printre destinaţiile cele mai interesante de la malul Mării Negre se numără staţiunea Venus.

Staţiunea Jupiter este una liniştită, la fel ca staţiunea Cap Aurora, cu toate acestea posibilităţile de distracţie şi relaxare nu sunt deloc limitate. Sporturile nautice reprezintă o variantă excelentă de distracţie pentru cei care iubesc apa.

Parte a lanţului hotelier Mera Hotels, Mera Onix este evadarea perfectă, un loc ce pare desprins din revistele de călătorii, situat la numai 30 de metri distanță de plajă.

Hotelul Mera Onix a pregătit pentru cei mai mici oaspeți o serie de experiențe încântătoare, punându-le la dispoziție un spațiu destinat exclusiv lor, un loc de joacă în interior, unde se pot bucura de o mulțime de jocuri și activități.

În apropierea staţiunii Jupiter, sunt multe locuri interesante de vizitat printre care: Peştera Limanu, Cetatea Histria, Moscheea Esmahan Sultan din Mangalia sau Muzeul De Arheologie Callatis din Mangalia.

Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii din Constanţa, unde se pot vizita Microdelta, Delfinariu, Planetariu – Observatorul astronomic, dar şi o Expoziţie permanentă de păsări exotice.

Constanţa oferă şi o serie de muzee unice în ţară: Muzeul Marinei Române, Muzeul de Artă, Muzeul de Artă Populară, Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie, Edificiul Roman cu Mozaic, Muzeul Militar Naţional, Muzeul Portului Constanţa, Muzeul de Sculptură Ion Jalea.

Insula Ovidiu, situată pe lacul Siutghiol, la cinci kilometri distanţă de staţiunea Mamaia, este singurul obiectiv turistic care funcţionează pe o insulă naturală de pe litoralul românesc.  Creată cu mii de ani în urmă, insula a devenit locul legendar unde poetul Publius Ovidius Naso (43 i.Hr – 17 d.Hr.) a fost exilat în anul 8 d.Hr. de împaratul Augustus şi unde a scris operele “Tristele” şi “Ponticele”.

Herghelia de la Mangalia se află la trei kilometri distanţă la nord de municipiul Mangalia. Aici se pot admira exemplare de cai arabi şi pur-sânge arabi. La hipodromul din Mangalia, iubitorii de cai pot veni să se relaxeze, să se plimbe călare sau să înveţe să călărească.

De la aerodromul Tuzla, situat la 25 de kilometri de Constanţa, se pot survola litoralul Mării Negre, Delta Dunării şi obiectivele turistice din zonele apropiate: Cetatea Histria, Monumentul Tropheum Traiani de la Adamclisi sau mănăstirile din Dobrogea. Tot de aici se pot realiza salturi cu paraşuta.

Poți câștiga zilnic o vacanță pentru 2 persoane, cu 4 nopţi de cazare, all inclusive, pe litoralul Mării Negre.

Cum arată hotelul Mera Onix şi camerele sale:

Regulamentul_concursului