Prinţul William despre Prinţesa Diana: „Mi-ar fi plăcut să o fi întâlnit pe Catherine şi să-mi fi văzut copiii crescând”

Prinţul William al Marii Britanii a declarat că i-ar fi plăcut ca mama lui, Prinţesa Diana, să o fi cunoscut pe soţia lui, Catherine Middleton, Ducesa de Cambridge, şi îi vadă crescând pe cei doi copii ai lor, Prinţul George şi Prinţesa Charlotte, într-un interviu acordat ediţiei britanice a revistei GQ.

”Mi-ar plăcea să am sfatul ei. Mi-ar fi plăcut să o fi întâlnit pe Catherine şi să-mi fi văzut copiii crescând. Mă întristează faptul că nu se va întâmpla acest lucru, iar ei nu o vor cunoaşte niciodată”, a spus Prinţul William.

După 20 de ani de la moartea mamei sale, care se vor împlini pe 31 august, Prinţul William a povestit că poate vorbi mai uşor despre ea, mai deschis şi mai onest.

”Vreau ca George să crească într-un mediu real, nu în spatele zidurilor unui palat. Media face ca acest lucru să fie mai dificil, dar voi lupta pentru ca ei să aibă o viaţă normală”, a mai spus el.

Prinţesa Diana, prima soţie a Prinţului Charles, a murit la vârsta de 36 de ani, pe 31 august 1997, după ce limuzina în care se afla alături de iubitul său, Dodi al-Fayed, s-a izbit de un parapet într-un pasaj din Paris.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS