Confidenţialitate

Prințul Harry a stat de vorbă cu tatăl și fratele său, pentru prima dată după interviul acordat jurnalistei Oprah Winfrey

Prinţul Harry a vorbit cu tatăl și cu fratele lui, pentru prima dată după interviul acordat de el şi soţia lui, Meghan, jurnalistei Oprah Winfrey, dar discuţia lor a fost catalogată drept “neproductivă”, potrivit unei cunoștințe ale ducilor, scrie Reuters.

Gayle King, coprezentatoare a emisiunii “This Morning”, difuzată de postul CBS, a anunţat că a stat de vorbă cu Meghan şi Harry weekendul trecut şi că o discuţie între cei doi prinţi britanici, dar și tatăl lor a avut loc de atunci.

“E adevărat, Harry a discutat cu fratele lui şi a stat de vorbă şi cu tatăl lui. Mi s-a spus că acele conversaţii au fost neproductive, însă toţi trei sunt bucuroşi că măcar au iniţiat o conversaţie”, a declarat jurnalista americană.

Interviul, primul acordat de cuplu de când au renunțat la prerogativele regale, acum un an, a fost unul care a stârnit interes în toată lumea pentru că Harry și Meghan au acuzat familia regală de rasism.

Mai mult, Meghan a spus că fiului ei Archie, care va avea doi ani în mai, i s-a refuzat titlul de prinț, deoarece existau îngrijorări în familia regală „cu privire la cât de întunecată ar putea fi pielea lui când se va naște”.

Meghan a spus că s-a gândit la sinucidere în timp ce Harry a spus că tatăl său, prințul Charles, l-a dezamăgit.

Palatul Buckingham a transmis că problemele dezvăluite în acest interviu sunt “îngrijorătoare”.

Familia regală se declară “întristată” să afle cât de provocatori au fost aceşti ultimi ani pentru cuplu.