Principalul suspect în cazul uciderii tinerei din Oradea, a murit la spital

Principalul suspect în cazul uciderii unei tinere de 24 de ani în Oradea, a murit aseară la spital, din cauza rănilor grave suferite.

El era căutat de poliție, după crima de miercuri, și ieri polițiștii i-au dat de urmă, într-un apartament din Oradea. De frică, acesta a sărit de la etajul al patrulea al apartamentului.

În momentul în care poliţiştii şi procurorii au ajuns la uşa apartamentului, suspectul a sărit de la etaj. Ulterior, din cauza rănilor grave suferite, a decedat” a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor, Alina Dinu.

Potrivit medicilor de urgenţă de la Spitalul Judeţean Oradea, bărbatul a fost rănit grav în urma impactului cu solul, a fost resuscitat de echipele medicale sosite la faţa locului, însă a murit în ambulanţa cu care era transportat la spital.

La Unitatea de Primiri Urgenţe, bărbatul nu a mai putut fi resuscitat din nou şi s-a declarat decesul acestuia.

La rândul lor, reprezentanţii Parchetului de pe Lângă Tribunalul Bihor au declarat că procurorii ceruseră emiterea unui mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele lui Adrian Hladii pentru omor. Instanţa programase judecarea termenului marţi, 21 martie.

Tânăra de 24 de ani a fost împuşcată mortal miercuri, iar bărbatul asupra căruia au fost trase mai multe focuri de armă a fost rănit.

Martorii au declarat că agresorul ar fi aşteptat-o pe tânără cu un buchet de flori în faţa locuinţei acesteia şi în momentul în care a văzut-o cu un alt bărbat ar fi izbucnit un scandal. Agresorul a tras mai multe focuri de armă şi l-a rănit pe bărbatul cu care era femeia. Ulterior, agresorul a urcat-o pe femeie cu forţa într-un autoturism şi a fugit.

Bărbatul împuşcat a fost dus a Spitalul Judeţean Oradea.

Ulterior, femeia din cauza căreia a pornit incidentul şi care fusese răpită de către agresor a fost găsită împuşcată în cap într-un autoturism abandonat la marginea oraşului, pe malul Crişului Repede.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor, Adrian Hladii are 38 de ani şi este din Oradea.

Cercetările în acest caz sunt făcute sub coordonarea procurorilor de la Parchetul Tribunalului Bihor.

Surse judiciare au declarat, miercuri, că tânăra de 24 de ani care a fost împuşcată în cap de către bărbatul căutat este fiica unui fost ofiţer de poliţie, iar agresorul său, cu care ar fi avut o relaţie, este un interlop din Oradea cunoscut sub porecla „Adi Grasu”. Bărbatul a fost judecat într-un caz de furt în 2006, însă a fost achitat de Judecătoria Oradea.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS