Confidenţialitate

Principala suspectă în cazul crimei de la metrou a fost depistată

ACTUALIZARE 7:40: Reținută la primele ore ale dimineții în acheta morții unei tinere în stația de metrou Dristor 1, principala suspectă va fi prezentată în fața instanței.

Femeia, în vârstă de 36 de ani, a fost reţinută de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti, după ce a fost audiată timp de câteva ore la sediul Poliţiei Capitalei.

La audieri, femeia s-a recunoscut în imaginile video, dar nu a explicat de ce a omorât o femeie în staţia de metrou Dristor prin împingerea ei în fața trenului care intra în stație și de ce a încercat să facă același lucru în staţia Costin Georgian.

Cercetările în acest caz sunt efectuate de către Parchetul Tribunalului Bucureşti şi de Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Jurnaliștii acreditați pe lângă Poliția Capitalei au fost chemați de urgență în jurul orei 5 dimineața la sediul D.G.P.M.B. pentru noi informații pe tema evenimentului de la metrou.

Principala suspectă a fost depistată. Ea este la această oră pentru cercetări la sediul poliției capitalei.

“La această oră procurori din cadru Parchetului de pe lângă Tribunalul București audiază în calitate de suspect, la sediul Poliției Capitalei, persoana bănuită de săvârșirea faptelor din stațiile de metrou Costin Giorgian și Dristor 1.

Anterior, în cursul nopții, polițiști ai Brigăzii de Poliție Transport Public București au depistat o femeie în vârstă de 36 de ani, ale cărei semnalmente corespundeau cu cele ale persoanei căutate și au condus-o la sediul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au comis faptele”, precizează IGPR.

Femeia este în vârstă de 36 de ani, are 1,70 m, constituţie slabă, ten deschis, pomeţi proeminenţi.

Cercetările în acest caz sunt făcute de către Parchetul Tribunalului Bucureşti şi de Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

O tânără în vârstă de 25 de ani a murit marţi seară, în staţia de metrou Dristor, după ce a căzut în faţa unei garnituri de metrou.

Conform Poliţiei, tânăra a fost de fapt împinsă de o altă femeie, căutată noaptea trecută de polițiști pentru omor. Femeia încercase un gest similar în staţia Costin Georgian, cu puţin timp în urmă. Conform Poliţiei, cea care a fost prima ţinta agresiunii a făcut reclamaţie în jurul orei 20:00.

“Vorbim despre un incident care a avut loc cu câteva ore înainte, dar care a fost comunicat Poliţiei în jurul orelor 20,00. O tânără a fost, tot aşa, împinsă, nu i s-a întâmplat din fericire absolut nimic şi în jurul orelor 20,00 s-a prezentat la Poliţie să relateze acest eveniment. Există indicii că ar fi fost aceeaşi persoană în cauză şi aici”, a spus Diana Sarca, purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Municipiului Bucureşti.