Confidenţialitate

Primul weekend în care se poate schia pe pârtiile de pe Valea Prahovei. Turiștii, așteptați în număr mare

Pentru că este primul weekend din această iarnă în care se poate schia pe toate pârtiile din Brașov și de pe Valea Prahovei, foarte mulți turiști sunt așteptați în zonă.

În acest weekend sunt practicabile toate pârtiile superioare din stațiunile de munte și se află în pregătire pârtiile inferioare.

Instalațiile pe cablu sunt în funcțiune, însă timpii de așteptare sunt mai mari decât de obicei, deoarece acestea rulează la capacitate mai mică, pentru asigurarea normelor de siguranță anti-COVID.

Schiorii trebuie să păstreze distanțarea la cozile de la teleschi, telecabină și telescaun și să poarte mască de protecție.

În Poiana Brașov, administratorii pârtiilor au creat culoare șerpuite, pentru a ajuta la răspândirea persoanelor care stau la coadă, pe distanțe cât mai mari.

Jandarmii montani sunt prezenți în zonă cu scopul de a veghea la respectarea normelor impuse. Zăpada de la munte este motiv de bucurie și pentru hotelieri și prorietarii de pensiuni, care au înregistrat pierderi greu cuantificabile până acum, în această iarnă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Cristina Nica