Confidenţialitate

Primul lot al Autostrăzii Sibiu-Pitești ar fi gata la finalul anului 2022. Grindeanu: „Din toate datele pe care le am acum, se va da în circulație” | AUDIO

Primul lot al Autostrăzii Sibiu-Pitești ar putea fi dat în circulație la finalul acestui an, spune ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. Este vorba despre segmentul de autostradă, lung de 13 kilometri, care face legătura între Municipiul Sibiu și localitatea Boița.

Ministrul Grideanu a mai spus că în perioada următoare va fi semnat și contractul pentru lotul trei Cornetu – Tigveni, lung de 37 de kilometri. Autostrada Sibiu-Pitești are termen de finalizare anul 2025.

Sorin Grindeanu: „Sper ca la sfârșitul acestui an primul lot din Sibiu-Pitești să fie dat în circulație”

„Sper ca la sfârșitul acestui an primul lot din Sibiu-Pitești să fie dat în circulație, ceea ce ar însemna începutul acestui proiect pe care îl tot avem de 30 de ani noi ca țară. Din toate datele pe care le am acum, Lotul 1 Sibiu-Pitești, de la Sibiu la Boița, se va da în circulație. La începutul săptămânii viitoare vom semna cel mai mare contract pe care îl are MAI sau pe care l-a avut în istorie – Lotul 3. Cel mai greu, cel din mijloc”, a spus Sorin Grindeanu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Grindeanu, către Drulă: Din fericire, lucrurile în România se mişcă şi fără rangă