Confidenţialitate

Primul Giving Tuesday în România. Laszlo Bodor ne învață cum gesturile mici pot avea o infleunță mare – VIDEO

România se alătura în 2017 mișcării internaționale Giving Tuesday și sărbătorește pe 28 noiembrie, alături de alte 100 de țări, ziua mondială a faptelor bune.

Doar că în România sărbătoarea începe încă de sâmbătă printr-un exemplu dat de copiii unei școli din București, care arată că gesturile mici pot avea o influență mare, mai ales atunci când oamenii sunt uniți.

Sâmbătă, între 11 și 17, copiii de la Școala Gimnazială nr.5 din București vă așteaptă la ”Share Cafe” să faceți schimb de jucării sau doar să-i animați la ”Circuitul Bucuriilor în Copilărie” și să donați pentru cauza aleasă de ei – Casa Ioana.

Despre Giving Tuesday , ce înseamnă să schimbi munca într-o corporație cu dedicarea pentru proiectele din sectorul nonprofit, într-un interviu special cu un om de milioane: Laszlo Bodor.

Giving Tuesday a generat în 2016 donații online de peste 177 milioane de dolari cu implicarea organizațiilor, companiilor, instituțiilor și oamenilor de bine. Prin numirea Asociației Envision ca promotor al mișcării la nivel national, România devine a unsprezecea țară europeană în care oamenii sunt invitați să facă gesturi de bine.