Confidenţialitate

Primul mesaj al lui Prigojin de când a abandonat revolta: Nu a fost semnat niciun acord cu Ministerul Apărării. Gruparea e obligată să înceteze la 1 iulie | AUDIO

Evgheni Progojin postează primul mesaj de când a abandonat revolta Wagner. Prigojin a postat un mesaj audio în care transmite că nimeni nu a fost de acord să semneze vreun acord cu Ministerul Apărării și că gruparea de mercenari este obligată să înceteze la 1 iulie, scrie BBC.

Prigojin spune că nu a mărșăluit pentru a răsturna conducerea Rusiei. Liderul grupării Wagner a precizat că marșul nu l-a vizat pe Vladimir Putin atunci când a declarat că trupele vor merge către Moscova.

Mesajul video al lui Evgheni Prigojin de 11 minute mai transmite că scopul marșului a fost de a evita distrugerea Wagner, dar și de a cere socoteală oficialilor care, prin acțiunile lor neprofesionale, au comis un număr masiv de erori.

Acesta mai spune că gruparea Wagner regretă că „au fost nevoiți să lovească aviația rusă” și că s-au întors „pentru a evita vărsarea de sânge a soldaților ruși”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Sursa foto: Twitter / Little Think Thank

Citește și: Istoricul Cosmin Popa: Putin este slăbit acum. Dacă vrea să supraviețuiască, trebuie să desființeze Wagner și să-l ucidă pe Prigojin | AUDIO