Primele dosare validate de Primăria Capitalei pentru tabăra în Grecia

250 de vârstnici au primit deja loc în vacanța în Grecia a anunțat Primăria Capitalei. Municipalitatea va continua să analizeze dosare începând de luni, ora 10 pentru a ocupa restul de locuri ramase în tabăra tematică cultural-educativă  „La pas prin tărâmul legendar al Greciei”.

Un număr de 970 de seniori s-au înscris pentru tabăra în Grecia. Dintre aceștia, 250 sunt fericiții care pot deja să își facă bagajul pentru tabăra tematică ‘La pas prin tărâmul legendar al Greciei’.

În cadrul proiectul sunt disponibile 1000 de locuri, așa că începând de luni dimineață, de la ora 10, vârsnicii care iși doresc să ia parte la vacanța organizată de Primăria Capitalei sunt așteptați să ia loc la coada Biroul provizoriu de la  Relaţii cu Publicul al Centrului pentru Seniori.

Municipalitatea anunță: Cei interesați se vor putea înscrie și după numărul 1000, dar ocuparea unui loc în tabara din Grecia  depinde de criteriile de eligibilitate, dintre care amintim: trebuie să locuiască în București de cel puțin 1 an, vârsta minimă este 50 de ani, venitul trebuie să fie cel mult 1900 de lei.

Primăria Capitalei a  preluat și dosarele celor care nu aveau adeverință medicală sau asigurare de călătorie. Aceștia trebuie să depună decumentele până cel târziu marțea viitoare.

În această tabara tematică cultural-educativă, seniorii bucureșteni vor merge în Paralia-Katerini și, alături de alte activități recreative, vor vizita Muntele Olimp și Meteora.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS