Confidenţialitate

Primele concluzii ale autopsiei copilului mort la Pitești din cauza anesteziei la dentist

Copilul de 4 ani din Piteşti a murit din cauza anesteziei, arată primele concluzii ale autopsiei făcute de medicii legiști.

Substanţele folosite la clinică stomatologică din Piteşti i-ar fi provocat un stop cardio-respirator băiatului, care nu avea probleme de sănătate.

Potrivit raportului medicilor legiști, substanţele folosite la clinica privată din Piteşti i-ar fi provocat un stop cardio-respirator copilului de 4 ani.

Până când INML nu va da verdictul final în ceea ce privește cauza morții copilului, procurorii anchetează fapta, și nu persoanele implicate în acest caz.

Prim Procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, Nicolae Argeșanu a declarat că se asteaptă și rezultatul probelor de sânge recoltate la Spitalul de Pediatrie.

El a adăugat că cercetările penale pentru ucidere din culpă în-rem continuă, pentru a stabili cine se face vinovat de decesul copilului.

Direcția de Sănătate Publică Argeș a transmis că nicio clinică stomatologică din Pitești nu este autorizată pentru analgosedare.