Prime de Paște de la 150 la 3.500 de lei pentru angajații companiilor de stat

Societățile de stat, inclusiv cele cu pierderi, acordă salariaților bonusuri pentru sărbătorile pascale cuprinse între 150 şi 3.500 de lei, potrivit datelor centralizate de News.ro.

 

Cele mai mari prime – de 3.500 de lei – le vor primi angajaţii Companiei Naționale Aeroporturi București, potrivit unor surse avizate consultate de News.ro. Oficial, compania a comunicat că toţi angajaţii vor beneficia de o primă egală.

Regia de stat care se ocupă cu dirijarea traficului aerian din România, Romatsa, va acorda angajaţilor, prime de circa 550 lei net.

La Complexul Energetic Oltenia, companie aflată de mai mulţi ani pe pierderi şi cu mari dificultăţi financiare, fiecare salariat va primi de Paște 1.000 de lei. Aceeași sumă va fi acordată și angajaților Oil Terminal Constanţa, operatorul terminalului petrolier la Marea Neagră controlat de stat.

Salariații Complexului Energetic Hunedoara, un alt producător de energie cu grave probleme financiare, vor primi tichete-cadou în valoare de 200 lei. Tot atât vor primi și cei de la Romgaz, una din cele mai profitabile companii de stat. La Hidroelectrica, o altă societate profitabilă, prima de Paşte va fi de 520 lei net/salariat.

Compania de Administrare a Infrastructurii Rutiere va oferi bonuri-cadou în valoare de 250 de lei.

În schimb, salariaţii Nuclearelectrica, Transelectrica și CFR Călători nu vor beneficia de prime de Paşte.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS