Confidenţialitate

Primarul sectorului 3, plimbându-se cu iubita printr-un parc închis

Primarul sectorului bucureștean 3, Robert Negoiţă, s-a plimbat, duminică, în parcul IOR din Capitală, împreună cu partenera sa.

Internauții l-au criticat pe edil pentru gestul său, în condițiile în care parcurile sunt închise în oraș, ca parte a măsurilor de izolare socială.

Robert Negoiță s-a apărat, invocând că verifica, de fapt, starea parcului.

”În administraţia locală, nu ai niciodată liber. Dimpotrivă, trebuie să te foloseşti de fiecare “fereastră” pentru a rezolva şi chestiuni pentru care nu ai avut timp. Azi am dat o tură completă în Parcul IOR, fiindcă nu reuşisem de ceva timp să fac asta. Am constatat, din păcate, că deşi există personal alocat pentru mentenanţa parcului, chiar şi în această perioadă, sunt elemente ce trebuie rezolvate rapid. De la reparaţii la mobilierul stradal şi până la refacerea spaţiilor verzi şi a anumitor zone. Mâine, am convocat o şedinţă cu cei ce se ocupă de mentenanţa Parcului IOR şi le voi trasa câteva sarcini clare. Desigur, vă ţin la curent. PS: Pentru cei care confundă nişte sacoşe cu pâine uscată cu un fel de coşuleţe pentru picnic: da, am avut cu mine nişte pâine uscată pe care am luat-o tocmai pentru a hrăni păsările din parcul nostru”, a scris primarul pe Facebook.

”Ce amendă aţi primit pentru această plimbare? Întreb pentru un prieten care vrea să dea o tură completă de IOR cu bicicleta pe timp de pandemie si stare de urgenţă”, a fost unul dintre comentarii.

”Doamnă, eu sunt permanent pe teren. E adevărat, azi nu s-a lucrat pe şantiere, dar ieri, da, la fel si mâine. De aceea, fiindcă azi era liber pe şantierele noastre, am şi mers în parc. În general, in seoznul cald, ajung des să fac verificări, anul acesta nu am reuşit deloc, fiind prins cu alte proiecte”, a replicat Robert Negoiță.

”Şi partenera dvs tot pe teren era?! Chiar ne minţiţi pe fata în zi sfântă?! Ruşine!!!”, a comentat altcineva.

Edilul a postat, luni dimineaţă, o altă imagine, de pe şantierul parcării subterane de pe Bulevardul Decebal. Edilul apare discutând cu două persoane fără a respecta distanţa si fără a purta mască sau mănuşi.