Confidenţialitate

Primarul localității sucevene Bosanci: Polițiștii și jandarmii au creat filtre rutiere | AUDIO

Primarul comunei sucevene Bosanci, situată lângă municipiul reședință de județ, închisă prin ordonanță militară emisă de autoritățile de la București, spune – la Europa FM – că Poliția și Jandarmeria au creat deja filtre rutiere, astfel încât populația să nu mai iasă și să nu mai intre în localitate.

Potrivit lui Neculai Miron, la Bosanci au apărut câteva focare de coronavirus, însă pacienții sunt izolați.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În același timp, la Bosanci, continuă să revină acasă localnici care până acum, au lucrat în străinătate, mai spune primarul. Ei au voie să treacă de filtre.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Viceprimar al municipiului Suceava, Lucian Harșovschi le cere autorităților să clarifice ordonanță militară care a baăgat în carantină totală, de luni noapte, orașul reședință de județ și alte 8 localități învecinate. Potrivit lui, patronii din oraș nu știu dacă să îi mai primească pe muncitori la muncă.

“Trebuie clarificat exact, pentru că există o zonă gri în ceea ce înseamnă activitate economică. Gândiți-vă că sunt foarte multe fabrici în municipiul Suceava, care au angajat din afara zonei de protecție și oamenii trebuiau să vină la muncă și să plece. Trebuie să clarificăm dacă se va putea acest lucru sau nu”, ne-a declarat viceprimarul.