Confidenţialitate

Primarul Iașiului, Gheorghe Nichita, în fața instanței: ”Mi-a fost extrem de greu să accept ideea despărțirii, eram extrem de gelos”

         Primarul Iașiului – Gheorghe Nichita, cercetat sub control judiciar pentru că ar fi abuzat de funcția sa pentru a o spiona pe iubita lui – își recunoaște gelozia.

Edilul le-a spus judecătorilor că a apelat chiar la un psiholog – pentru că pasiunea sa pentru Adina Samson depășea limitele normalului.

Detalii despre acest caz apar în motivarea deciziei judecătorilor de la Tribunalul București – care au respins cererea DNA de arestare preventivă și au decis cercetarea lui Gheorghe Nichita sub control judiciar.

 

Primarul municipiului Iași a recunoscut în fața judecătorilor că este extrem de gelos, iar pasiunea pe care a dezvoltat-o pentru Adina Samson iese din limitele normalului.

Este și motivul pentru care a cerut, de mai multe ori, sprijinul unui psiholog – nimeni altul decât decanul Facultății de Psihologie din Iași.

Gheorghe Nichita a susținut că iubita lui, Adina Samson, suferă de o boală autoimună, iar el a făcut tot ce este posibil pentru a-i reda acesteia starea de sănătate, inclusiv la unități medicale din Germania.

Primarul spune că, anul trecut, în timp ce se afla într-o tabără în județul Hunedoara, a primit un telefon de la sora Adinei Samson, care i-a spus că aceasta din urmă se află într-o stare extrem de gravă.

Edilul a declarat că iubita sa a avut mai multe căderi psihice, fiind aproape de o tentativă de suicid. Primarul le-a spus judecătorilor că i-a fost extrem de greu să accepte ideea despărțirii, conștientizând însă că între ei este o diferență de vârstă de 25 de ani.

Gheorghe Nichita este cercetat sub control judiciar, fiind acuzat că i-a determinat pe șefii Poliției Locale Iași să o spioneze pe iubita lui, Adina Samson.