Confidenţialitate

Primarul din Limanu îl acuză pe premier că i-a alocat prea puțini bani din motive politice | AUDIO

25.000 lei pentru proiecte de dezvoltare a localității Limanu – suma primită este comparată cu două salarii ale președintelui de Consiliu Județean, spune primarul din Limanu, membru PSD .

Daniel Gheorghe Georgescu spune că motivul pentru care președintele CJ CTA a alocat atat de puțini bani este răzbunare politică.

”Ce aș putea să fac eu într-o localitate cu 25.000 de lei. Dacă era așa de transparentă această distribuire de bani, de ce a pus-o pe lista de proiecte suplimentare în ziua ședinței?”

În replică, presedintele CJ Constanța, Mihai Lupu spune la Europa FM, ca a alocat o suma mai mică primariei din Limanu în functie de solicitarea venită de la primarie:

”Eu am primit banii pe care i-a alocat guvernul, urmând să așteptăm fonduri guvernamentale.

Această sumă ați dat-o pe ce vi s-a solicitat.

Corect.”

Primarul din Limanu mai subliniaza ca alte primarii cu șefi PNL au primit mai multi bani. De exemplu Agigea sau Castelu au primit fiecare peste 50.000 de lei, și aproape 900.000 de lei, Magalia. Cum explică președintele CJ Constanța acest lucru?

”Ion Corvin, care este în faza de executare să nu-i dai bani să-și realizeze proiectele? Fără apă, fără canalizare, fără absolut nimic.”

Primarul comunei constănțene Limanu, din care face parte și satul Vama Veche, i-a transmis premierului Florin Cîțu printr-un comunicat de presă că nu e binevenit în localitatea unde a spus că vrea să-și petreacă o noapte.

La Europa FM, Daniel Gheorghe Georgescu s-a razgandit:

”Nu îmi permit așa ceva, am tot respectul pentru domnul Cîțu. Lansez o invitație publică pentru domnul premier, în momentul în care trece către Vama Veche, trece chiar prin fața Primăriei. Îl invit la o cafea, ne putem cunoaște”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Alexa Stănescu