Confidenţialitate

Primarul comunei cu cea mai mare rată de vaccinare explică interesul crescut al oamenilor pentru imunizare | AUDIO

Comuna Dumbrăvița din județul Timiș conduce în clasamentul ratei de vaccinare din România cu 44,26% din populație imunizată împotriva coronavirusului.

Primariul comunei timișene Horia Bugarin a explicat la Europa FM succesul campaniei de vaccinare în comuna de la limita Timișoarei:

„Vrem să ne revenim la viața de dinainte și este singura șansă și cred că locuitorii Dumbrăviței au înțeles că doar prin vaccinare putem să ne apropiem de ceea ce a fost înainte de pandemie. Noi am fost cel mai mult timp în carantină și s-ar putea să fi fost și ăsta unul dintre motive pentru că evident carantina ne-a creat un disconform major și ne-am dorit să ne revenim pe cât se poate. Am început deja discuția cu cei de la DSP Timișoara să organizăm o vaccinare door-to-door, cei care din varii motive nu au putut să vină să se vaccineze și să mergem noi la ei, să-i vaccinăm acasă.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În topul primelor 3 localităţi din ţară în ceea ce priveşte rata de vaccinare mai sunt orașele Borsec din Harghita şi Cluj-Napoca.