Confidenţialitate

Primarul Capitalei: Pasajul de la Piața Sudului ar putea fi inaugurat după Paște

Noi promisiuni în privința Pasajului de la Piața Sudului. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marți că acesta ar urma să fie inaugurat imediat după Paște.

“Îmi doresc ca imediat după sărbătorile pascale să vă invit la inaugurare. Recunosc, am o dezamăgire pentru faptul că reprezentanții constructorului, care este o asociere de firme, mi-au garantat că în săptămâna de mărțișor și de 8 martie mergem împreună să inaugurăm. Este o întârziere, dar care nu ni se poate imputa. Haideți să le mai dăm o șansă și imediat după sărbătorile pascale să vă invităm la inaugurare. Nu mai vreau să vă spun în ce situație am găsit Pasajul Piața Sudului: nu se mai lucra, acel Dorel pe care îl știm noi era la tot pasul. Plățile nu mai erau făcute din luna octombrie și, practic, am repornit motoarele și pe acest șantier”, a declarat Gabriela Firea.

Gabriela Firea dădea asigurări în octombrie 2016 că pasajul subteran de la Piața Sudului ar urma să fie gata în primăvara acestui an.

“Dacă toate lucrurile se vor desfășura conform celor discutate până acum, în primăvara anului viitor lucrarea va fi finalizată, deci nu mai mult de cinci-șase luni. Într-adevăr, eu am preluat acest obiectiv cu anumite întârzieri. Sunt primar general de doar patru luni și am încercat să recuperăm cât mai mult posibil din aceste pierderi”, spunea atunci primarul general.