Confidenţialitate

Primăria Timișoara, aproape să rămână fără curent electric din cauza unor facturi neplătite | AUDIO

Primăria Timișoara a fost la un pas să rămână fără curent electric din cauza unor facturi neplătite.

Dezvăluirea a fost făcută de noul primar al orașului Dominic Fritz, care susține că a descoperit mai multe facturi despre care angajații din subordine nu aveau habar.

Acesta spune că, imediat după instalarea în funcție, a primit o somație pentru mai multe facturi neplătite de Primărie pentru energia electrică. În total, datoria este de două milioane de lei, iar unele facturi erau pierdute prin serviciile Primăriei.

„Am fost suprins de o somație de întrerupere a furnizării curentului electric pentru că nu au fost plătite facturile. Sunt două milioane de lei de facturi neplătite pentru curentul din Primăria Timișoara, unele din ele nu sunt încă scadente, dar totuși multe sunt.

Facturi în valoare de 153 de mii de lei nici n-au fost înregistrate,  din perioada aprilie-iunie, facturi de care nu știa nimeni aici. Dacă nu le-aș fi găsit, atunci ni s-ar fi tăiat curentul în câteva zile. Bineînțeles că vom plăti aceste facturi și nu se va tăia curentul în Primăria Timișoara”, spune primarul Dominic Fritz.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

La rândul său, fostul primar al Timişoarei a reacţionat pe pagina sa de socializare: “Este regretabil să existe facturi neînregistrate, indiferent de valoarea lor, dar asta n-are legătură cu Primarul, ci cu o eroare a unui funcționar”, spune Nicolae Robu.