Confidenţialitate

Primăria Municipiului București are un site nou: ”Gata cu statul la cozi, în fața ghișeelor”

Noul site al PMB a fost lansat în cadrul unei transmisiuni video pe pagina actualului primar general, Gabriela Firea. Spre deosebire de vechiul site, noua platformă permite și accesarea mai multor servicii online, dar oferă și un acces facil de pe mobil. Toate formularele pe care le folosiți în relația cu PMB le veți regăsi într-un singur loc.

”Inaugurăm azi cea mai complexă platformă digitală din administrație! Capitala a fost privată zeci de ani de utilizarea tehnologiilor smart și în acest mandat am schimbat modul de abordare a domeniului. Rezultatele deja se văd: anul trecut am lansat în premieră aplicații municipale pentru telefonul mobil, iar acum lansăm platforma web – un instrument de comunicare publică modernizat, în pas cu vremurile.

De astăzi, bucureștenii pot interacționa online cu Primăria Capitalei mult mai facil și inclusiv de pe telefonul mobil. Astfel, aceștia pot face plăți online prin intermediul noii platforme, pot depune cereri în format electronic, pot verifica stadiul rezolvării cererilor sau pot accesa mult mai facil date despre oraș!

Platforma a fost construită de Compania Municipală Tehnologia Informației București, are la baza cele mai noi tehnologii în domeniu și va facilita interacțiunea dintre administrație și cetățeni. Vechiul site avea mai bine de 20 de ani. Construind o companie specializată în domeniu, avantajul a fost că s-a putut ocupa cu profesionalism de digitalizarea serviciilor municipale, în beneficiul direct și imediat al bucureștenilor”, a anunțat Gabriela Firea.

Platforma Primăriei Municipiului București poate fi accesată la adresa pmb.ro.