Confidenţialitate

Primăria Mangalia: Peste 100.000 de turişti şi localnici aşteptaţi la Europa FM Live pe Plajă

Primăria Mangalia a anunţat miercuri că peste 100.000 de turişti şi localnici sunt aşteptaţi, la sfârşitul acestei săptămâni, la evenimentul Europa FM Live pe Plajă care se desfăşoară pe plaja dintre Saturn şi Venus.

În cele trei zile de spectacole intrarea este liberă.

“Iubitorii muzicii live vor putea urmări în concert pe cei mai apreciaţi şi cunoscuţi artişti din ţară, dar şi nume sonore de peste hotare, astfel încât toţi cei prezenţi să aibă parte de un show complet. În fiecare seară de concerte live, interpreţii vor încinge atmosfera până noaptea târziu, pe scena special amenajată cu această ocazie, din care nu vor lipsi efectele de lumini spectaculoase, sute de ecrane LED şi sute de mii de waţi de sunet”, se arată în comunicatul publicat de Primăria Mangalia.

Seria concertelor începe în 27 iulie, când vor concerta artişti ca Alternosfera, Grimus, The Kryptonite Sparks, Les Elephants Bizarres şi Viţa de Vie.

În a doua seară, vor urca pe scenă Andra, Delia, Sore, Irina Rimes, Bere Gratis, Fly Project, The Motans, Vunk şi Voltaj.

Pe 29 iulie, în ultima zi a evenimentului, pe scena amenajată pe plaja dintre Saturn şi Venus vor cânta Antonia, Loredana, Alina Eremia, Carla’s Dreams, Smiley, Vama, Jean Gavril, Mihail și Nicoleta Nucă.