Primăria Capitalei publică scrisori ale pensionarilor aflați în Grecia, ca să arate că aceștia se simt excelent în excursia plătită de PMG

„Multă fericire în suflet!” „Ne simțim excelent!” „Jos pălăria pentru organizare!” – acestea sunt câteva dintre mesajele pensionarilor care au mers în Grecia, pe banii Primăriei Capitalei.

Primăria a publicat mesajele după ce în mediul online au apărut plângeri privind condițiile de cazare din tabăra tematică cultural-educativă pentru seniori “La pas prin tărâmul legendar al Greciei”.

Primăria Capitalei neagă că printre cei care au mers în Grecia cu prima serie de seniori s-ar afla o persoană cu numele celei care semnează plângerile apărute online.

Mai mult, primăria a făcut un fel de sondaj printre participanți și a primit evaluări pozitive. Drept exemplu, dă publicității câteva scrisori scrise cu pixul, pe niște foi roz, care poartă antetul programului “La pas prin tărâmul legendar al Greciei”. Alături – apar și fotografii cu vila la care sunt cazați pensionarii, cu piscina și restaurantul acesteia.

„Nu am cuvinte să vă mulțumesc pentru această excursie pe care nu mi-aș fi permis-o niciodată. Condițiile sunt excelente și mă rog la dumnezeu să vă dea sănătate multă dumneavoastră și întregii familii” – scrie doamna Licuța, de exemplu, în timp ce doamna Ștefania scrie că perioada petrecută în Grecia i-a adus multă bucurie în suflet și că însoțitorii sunt niște oameni foarte speciali.

De tabăra organizată de primăria capitalei vor beneficia în perioada august-octombrie 1000 de pensionari. Costul proiectului este de peste un milion 600 de mii de lei.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS