Primăria Capitalei a decis care este cel mai frumos balcon din oraș; nu știm cum arată

Au fost alese și premiate cele mai frumoase gradine, cele mai frumoase fațade si cele mai frumoase balcoane, dar nu le-a vazut nimeni. Iar Primăria Capitalei nici nu vrea să le arate. Instituția a publicat vineri, târziu un tabel lung cu nume ale unor cetățeni care au câștigat premii de peste 200.000 de lei. Fără nicio fotografie!

Primăria Capitalei a anunțat, sec, că la cele trei secțiuni ale competiției- „Cea mai frumoasă fațadă„, „Cel mai frumos balcon” și „Cea mai frumoasă grădină” – s-au înscris 92 de lucrări, iar în urma jurizării au fost alese 51 de lucrări finaliste.

Au fost acordate premii atât din partea juriului, cât și din partea publicului, de aceea s-a ajuns la un număr de 51 de lucrări. Numai că la unele categorii, juriul a acordat trei mențiuni, pe lângă câstigatorii de pe podium – cum e cazul secțiunii „Cea mai frumoasă fațadă”, în vreme ce la altă secțiune, juriul a fost mai darnic și a acordat șase mențiuni, aici vorbim despre secțiunea „Cel mai frumos balcon”.

La premiul publicului, aceeași situație, numărul mențiunilor diferă de la o categorie la alta. Cert e că sunt 51 de câștigători, nu știm însă valoarea premiilor câștigate de fiecare în parte.

Și – cel mai important – nu știm cum arată cele mai frumoase fațade din Capitală. Pe lista anunțată de Primărie sunt trecute, în ordine, doar numele câștigătorilor.

De exemplu, cel mai frumos balcon îl are Radu Sofran, din punct de vedere al juriului, iar publicul a hotărât că cel mai frumos este al Violetei Pirlea.

Tot Primăria anunță că în afara concursului, juriul a decis „să acorde tuturor participanților validați premii speciale de participare, prin care sunt răsplătite eforturile de implicare ale bucureștenilor în activități de înfrumusețare a orașului în care locuiesc”. Dar, nu știm în ce constau aceste premii și care este valoarea lor.

Lista completă a câștigătorilor o puteți citi AICI

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS