Primăria Capitalei: 6 000 de persoane s-au înscris în Programul ”Eco-vouchere”

Nu se mai fac înscrieri în programul prin care Primăria Capitalei acordă eco-vouchere pentru bucureștenii care vor să-și cumpere o mașină nouă sau aparatură electrocasnică. 6.000 de bucureșteni s-au înscris online în program.

Primaria Capitalei acordă 5.000 de eco-vouchere în valoare nominală de 9.000 lei/eco-voucher cu care bucureştenii îşi vor putea achiziţiona autoturisme noi EURO 6, să nu fie diesel, și să fie ‘prietenoase cu mediul’,  hibride sau electrice.

Dacă nu vreți să vă cumpărați o mașină puteți folosi eco – voucherul pentru  obiecte electrocasnice şi electronice noi cu clasa energetică superioară.

De la momentul publicării pe site-ul PMB a listei celor 5.000 de proprietari eligibili, în termen de 90 de zile, aceştia îşi pot casa şi radia din circulaţie mașina uzată. Apoi vor încărca în aplicaţia PEVAUTO documentele doveditoare de casare şi radiere a autovehiculul uzat, cât şi a documentelor care fac dovada că nu înregistrează datorii la bugetul de stat şi la cel local (documente în termen de valabilitate la data depunerii).

Urmează să fie publicată și lista comercianților care participă la program și de la care se pot achiziționa produsele.

Programul se adresează atât persoanelor fizice, cu domiciliul stabil în Municipiul Bucureşti, cu vârsta minimă de 18 ani, proprietari unici ai autovehiculelor uzate şi nu au fost condamnate pentru infracţiuni împotriva mediului.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS