Confidenţialitate

Prima pagină | 7 decembrie 2018

Românii sunt cei mai religioşi europeni, consemnează Adevărul, care citează un studiu realizat de de Pew Research Center. Concret, jumătate dintre respondenţi declară că participă la slujba religioasă cel puţin o dată pe lună. 4 din 10 români că se roagă zilnic. Cu toate acestea, specialiştii observă că foarte mulţi dintre cei care se declară credincioşi nici măcar nu au citit Biblia.

Citând un barometru, România Liberă scrie că şase din zece patroni le vor oferi bonusuri angajaților în luna decembrie. Între alte forme de premiere sunt menţionate coșurile de produse tradiționale de Crăciun, bilete gratuite la evenimente și spectacole, vouchere de discount la diverși retaileri, vacanțe și călătorii.

Potrivit estimărilor, anul 2018 se va încheia cu 4 milioane de telefoane inteligente vândute în România, notează Ziarul Financiar. Valoarea acestor dispozitive însumează în total un miliard de euro. Lună de lună, piaţa a rămas pe creştere constantă din punct de vedere valoric, în condiţiile în care clienţii aleg modele din ce în ce mai scumpe

Jurnalul naţional observă că fotbalul împacă PSD-ul cu Opoziția. Cei care au văzut încrâncenarea pe scaunul lui Liviu Dragnea ar putea crede că Puterea şi Opoziţia sunt duşmani de moarte, iar cuvinte precum fair-play-ul lipsesc cu desăvârşire din vocabularul lor. În echipa de fotbal a Parlamentului, combatanţii politici se înţeleg de minune, chiar dacă se faultează, primesc cartonaşe roşii sau lovituri de la 11 metri.

Gazeta Sporturilor scrie că cea mai comodă soluţie pentru banca tehnică a Stelei este revenirea lui Laurenţiu Reghecampf, omul care a adus echipei două titluri consecutive, în 2014 şi 2015. Tehnicianul este liber de contract, dar pune condiţii pentru a se întoarce la echipa finanţată de Gigi Becali, care este nemulţumit de actualul tehnician, Nicolae Dică, după umilitoarea înfrângere suferită de FCSB în faţa Sepsi Sfântu Gheorghe.