Prima pagină | 6 mai 2019

Adevărul scrie despre scandalul șefilor din poliţie prinși băuţi la volan. O petrecere organizată vineri seara, într-un restaurant din sectorul 4 al Capitalei, s-a sfârşit neaşteptat. Comisarul-şef Cornel Drumariu, sărbătoritul evenimentului festiv, şi chestorul de poliţie Ionuţ Cristian Stan, au fost prinşi băuţi în trafic în timp ce se aflau la volanul maşinilor de serviciu. Preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor este de părere că operaţiunea celor de la Brigada de Poliţie Rutieră pare una pusă în practică în urma unui denunţ. Dumitru Coarnă admite, totuşi, că cei doi şefi din Poliţie nu pot fi disculpaţi din acest motiv.

Jurnalul Naţional prezintă un tânăr profesor, care predă limba şi literature română la un liceu din Târgu Mureş, unde învaţă doar elevi de etnie maghiară. Bogdan Raţiu face fişe de vocabular, altceva decât se găseşte în manual, ceea ce îl menține creativ şi dornic de a mai căuta noi resurse. Melodiile Irinei Rimes, ale lui Smiley şi Sore au devenit materiale didactice.

Potrivit României Libere, criza bugetară se amplifică şi se întrevăd noi provocări tot mai mari pentru coaliţie şi Guvern. Pe acest fundal, Finanţele încearcă în continuare să se împrumute de pe diferite pieţe. Românii pot subscrie, de joi, pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populaţiei, în Programul Tezaur, cu scadenţe la 1, 2, 3 si 5 ani si dobânzi anuale de 3,5%, 4%, 4,5%, respectiv 5%.

Ziarul Financiar publică topul celor mai mari exportatori de mobilă. Cinci dintre primele zece firme sunt din Maramureş. Top 3 este format din Aramis Invest, Taparo şi Ecolor, fabrici care îşi vând aproape integral producţia la export, businessul lor bazându-se în principal pe vânzarea de mobilier către retailerul suedez IKEA.

Gazeta Sporturilor observă debandada de la CSM București. Jucătoarele campioanei en titre sunt neplătite de 4 luni și au amenințat cu greva. La recenta înfrângere cu Gloria Buzău, fetele au făcut deplasarea

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS