Confidenţialitate

Prima pagină | 29 ianuarie 2019

Adevărul dezvăluie cum a cârpit PSD bugetul de stat. Legea este opera lui Darius Vâlcov, consilier al premierului, condamnat la opt ani de închisoare pentru corupţie în primă instanţă. Responsabil de cifrele puse, în mod concret, pe hârtie, este şeful Comisiei Naţionale de Prognoză, Ion Ghizdeanu, aflat în relaţii foarte strânse cu Darius Vâlcov.

PSD pune tunurile pe Mugur Isărescu, observă România Liberă. Social-democraţii dau vina pe guvernatorul Băncii Naţionale pentru creşterea devalorizarea leului, sugerând ca îl vor schimba din funcţie. În vizorul PSD au intrat, de asemenea, Ionuţ Dumitru, preşedintele Consiliului Fiscal, şi Bogdan Chiriţoiu, şeful Consiliului Concurenţei.

Jurnalul Naţional observă că, deşi este înecată în datorii, Tel Drum SA le-a acordat acţionarilor dividende de un milion de euro. Înainte de acest moment, celebra firmă din Teleorman se declarase în incapacitate de plată şi intrase în insolvenţă. Compania are datorii de peste 15 milioane şi jumătate de euro şi pierderi de alte două milioane de euro. ANAF aşteaptă încă să recupereze circa un milion şi jumătate de euro. Cei mai mulţi bani îi au de recuperat tot acţionarii săi. Contractele de la administraţiile locale din Teleorman curg în continuare.

Șeicul, titrează Gazeta Sporturilor. Nicolae Stanciu va semna, astăzi, cu Al Ahli, club din Arabia Saudită, un contract fabulos. Românul va primi 7 milioane și jumătate de euro în următorii 3 ani. Nicolae Stanciu și Constantin Budescu devin, astfel, colegi de campionat.