Prima pagină, 27 mai 2016

Adevărul notează că patronul Hexi Pharma a fost denunţat de fosta soţie. Laura Georgescu susţine că Dan Condrea era ofiţer acoperit, fiind filat de Serviciul de Informaţii Externe şi de Agenţia americană de Informaţii. Femeia ar fi ştiut de câţiva ani că producătorul nu respectă reţeta originală a dezinfectanţilor vânduţi în spitale.

Potrivit României Libere, sunt minime şansele ca Bucureştiul să obţină ceea ce îşi doreşte la summit-ul NATO de la Varşovia, din luna iulie. Sursele neoficiale ale publicaţiei au descris un cvasi-eşec pentru România, care pledează pentru masuri de consolidare a flancului sudic, în special în regiunea Mării Negre. Aliaţii se vor concentra asupra închiderii „coridorului baltic“, măsuri de apărare a Poloniei şi a ţărilor baltice, asupra carora există deja un consens politic între americani şi europeni.

Jurnalul Naţional scrie că angajaţii români sunt legaţi de o slujbă pe care nu o doresc. 8 din 10 absolvenți de facultate fac altceva decât au studiat. Lipsa plăcerii la locul de muncă dezvoltă un „talent”, anume evitarea responsabilităţilor.

Din Ziarul Financiar, aflăm că primele cinci lanţuri de farmacii de pe piaţa locală au ajuns împreună, anul trecut, la afaceri de circa 4,8 miliarde de lei (puţin peste un miliard de euro). Retailul farmaceutic este singura piaţă de mari dimensiuni unde primii cinci jucători sunt controlaţi de antreprenori. Catena, Sensiblu, Dona, Help Net şi Ropharma numără aproape 1.500 de farmacii, în care lucrează între 7.000-8.000 de angajaţi.

Cu 14 zile înainte de Campionatul European, nu este linişte în cantonamentul naţionalei, dezvăluie Gazeta Sporturilor. Răzvan Raţ este nervos că a fost deposedat de banderola de căpitan. Selecţionerul Anghel Iordănescu nu poate să-i ierte jucătorului că l-a ocolit în ultimul timp, profitând de relaţia bună pe care o are cu preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, dar nici fapul că l-a înfruntat la Belfast.