Prima pagină, 25 martie 2016

Adevărul scrie că Bombonica Prodana, fostă Dragnea, a fost acuzată de abuz în serviciu. Femeia care a stat aproape trei decenii în umbra social-democratului Liviu Dragnea s-a ţinut întotdeauna departe de ochii presei. Numele său a apărut însă în câteva scandaluri. Bombonica Prodana fost acuzată că şi-a cumpărat diplomă de la universitatea-fantomă ”Alexandru Ghica” şi că a fraudat statul în calitate de administrator al unui hotel.

Jurnalul Naţional caută să afle cine îl poate trimite pe Neculai Onţanu după gratii. Numele controversatului om de afaceri Dragoş Dobrescu, membru al aşa-numitului grup de la Monaco, reapare în actualitate în mod excesiv, în ultimele săptămâni. Iniţial, prin vocea Alinei Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, într-un denunţ făcut la Direcţia Anticorupţie. Potrivit unor surse judiciare, Dragoş Dobrescu ar fi denunţătorul edilului de la sectorul 2.

România Liberă sintetizeză avertismente pe care turiştii străini le primesc înainte de a vizita ţara  noastră. Între acestea, să se ferească de câini maidanezi, dar şi de taximetrişti. Mai sunt menţionate violenţa din baruri, hoţii care te fură pe stradă şi de pe card, bătăia pe care ţi-o poţi lua în trafic şi aventurile romantice, care te pot stoarce de bani.

Potrivit Ziarului Financiar, şefii de ferme din România au salarii între 2.500 şi 5.000 de lei net pe lună, experienţă de 6 – 7 ani şi, în general, o dublă formare profesională: în ştiinţe agronomice şi în cele economice, după cum spun experţii în recrutare. Specialiştii în agrobusines sunt căutaţi preponderent de multinaţionale.

Gazeta Sporturilor scrie că Gheorghe Hagi a plâns la moartea marelui Johan Cruyff. Legendarul fotbalist olandez, de 3 ori câştigător al Balonului de Aur, a fost răpus de cancer la vârsta de 68 de ani. Gheorghe Hagi îşi aminteşte că s-a apucat de fotbal admirându-l pe Johan Cruyff.