Prima pagină, 24 martie 2016

Adevărul a aflat că cei 4 români răniţi în atacurile teroriste din Belgia sunt în afara oricărui pericol. Atât ei, cât şi ceilalţi locuitori ai Bruxelles-ului încearcă să depăşească şocul şi temerile pentru a-şi continua vieţile. Cu toţii erau conştienţi de iminenţa unor atentate.

Potrivit cotidianului Puterea, Direcţia Anticorupţie dinamitează înainte de start campania elecorală a PSD-UNPR. Primarul sectorului 2 ar putea face cunoştinţă cu arestul. Neculai Onţanu este bănuit că a luat mită.

România Liberă dezvăluie că reprezentantul României la Organizaţia Mondială a Sănătăţii pe probleme legate de industria tutunului şi de legislaţie antifumat are strânse legături cu industria farmaceutică. Magdalena Ciobanu le dă sfaturi, prin ziare, celor care vor să renunţe la fumat. Doctorul precizează explicit denumirile comerciale ale produselor farmaceutice de folosit, ba chiar şi preţurile la care acestea pot fi cumpărate.

Jurnalul Naţional scrie despre grădinarul de lux al Bucureştiului. Firma unui partener de afaceri al fraţilor Hayssam este abonată la banul public. Au fost încheiate contracte de aproapte 234 de milioane de lei pentru întreţinerea spaţiilor verzi.

Potrivit Ziarului Financiar, producţia de autoturisme a României a urcat, anul trecut, o poziţie şi a ajuns pe locul zece la nivel european. Extinderea liniei de modele de la Ford Craiova poate duce ţara noastră peste Ungaria în 2 ani de acum încolo. Anul trecut, în România s-au produs în jur de 387.000 de autoturisme.

Gazeta Sporturilor observă că, la primul său meci la naţională, Nicolae Stanciu a reuşit un gol superb, de altfel singurul marcat de tricolori în amicalul de seara trecută cu Lituania. Stelistul a salvat prestaţia modestă a elevilor lui Anghel Iordănescu.