Confidenţialitate

Prima pagină, 24 iunie

Primim întăriri, potrivit României libere. Alături de Bulgaria, Polonia şi statele baltice, ţara noastră va găzdui tancuri, artilerie şi alte echipamente militare americane. Strategia Pentagonului urmează acţiunilor agresive ale Rusiei.

Despre jocuri de război pe litoralul românesc scrie Adevărul. Un exerciţiu de proporţii s-a desfăşurat în largul Mării Negre. 8 ţări şi-au mobilizat peste 1.500 de militari. Forţele de operaţii speciale NATO au simulat, ieri, salvarea unor ostatici,în urma unui presupus atentat asupra unei platforme petroliere.

Atenţie la actele pe care le semnaţi cu băncile, titrează cotidianul Puterea. Potrivit publicaţiei, un client BCR s-a trezit şi cu banii luat, şi cu amendă. Instanţa a constatat că banca la care angajatorul îi vira salariul i-a extras în mod abuziv bani din cont. Totuşi, aceeaşi instanţă a considerat că abuzul este nesemnificativ şi l-a obligat la cheltuieli de judecată.

Dosarul “Sex cu eleve” socate la iveală amănunte cutremurătoare, scrie Evenimentul zilei. Un judecător care apela la serviciile unor tinere prostituate era cunoscut de proxeneţi ca fiind violent cu fetele. Un poliţist introducea elevele în lumea orgiilor sexuale cu droguri ale bogaţilor Timişoarei. Când a avut chef, agentul aproape că a omorât în bătaie un bărbat.

Jurnalul naţional remarcă era dezindustrializării. Dacă înainte de 1989 exportam utilaj petrolier, locomotive, tractoare şi utilaje agricole, în prezent nu mai avem prea multe produse demne de laudă. Trimitem peste hotare materii prime şi produse puţin procesate, la fel ca statele subdezvoltate.

Ziarul Financiar publică topul celor mai mari 100 de insolvenţe. 88 dintre firmele care s-au plasat sub protecţia legii au capital românesc. În total, companiile din top 100 au afaceri de 3,7 miliarde de lei şi zeci de mii de angajaţi.

Dinamo a achiziţionat 3 jucători dintr-o lovitură, acoperind mai multe posturi deficitare, aflăm din Gazeta sporturilor. Antrenorul Mircea Rednic promite întărirea lotului în următoarele săptămâni.