Confidenţialitate

Prima pagină | 19 martie 2019

Potrivit Adevărul, autostrada de un metru construită de omul de afaceri Ştefan Mandachi a devenit una dintre atracţiile turistice ale judeţului Suceava. În zilele care au urmat inaugurării din 15 martie, sute de persoane au vizitat „Monumentul autostrăzii“, un protest faţă de lipsa infrastructurii rutiere moderne în România. Oamenii şi-au făcut fotografii lângă bucăţica de autostradă, pe care le-au publicat pe Facebook. În presa europeană, noul obiectiv turistic din Bucovina a fost prezentat sub titulatura de „cea mai scurtă autostradă din lume“. Deranjat de amploarea pe care au luat-o protestele #şîeu privind lipsa autostrăzilor, Guvernul PSD anunţă realizări măreţe în acest domeniu. Numai că aceste proiecte sunt la fel de reale ca şi “autostrada suspendată” a fostului primar general al Capitalei Sorin Oprescu.

Jurnalul Naţional scrie că întreg Sibiul va fi împânzit de camerele video ale Serviciului Român de Informaţii. Firma unei funcționare din Primăria a câștigat licitația. Un Big Brother de 12 milioane de lei pentru supravegherea a 150.000 de oameni.

Revine teama de depreciere a leului, observă Ziarul Financiar. Românii încep să îşi facă din nou mai multe depozite în euro, decât în monedă naţională. Economiile în euro ale populaţiei cresc cu 14%, ritm dublu faţă de cel al depozitelor în lei.

Neagu 4, titrează Gazeta Sporturilor. Vedeta CSM-ului a câștigat din nou trofeul acordat celei mai bune handbaliste din lume și devine cea dintâi jucătoare care obține de 4 ori această distincție, echivalentul Balonului de Aur în Fotbal.