Confidenţialitate

Prima pagină, 18 ianuarie

Prima zăpadă ne-a blocat din nou, observă Jurnalul naţional. Autostrada Soarelui a fost închisă între București și Fetești. Nici pe alte drumuri din țară nu s-a putut circula. Printre vehiculele rămase în nămeți s-au numărat și ambulanțe trimise în intervenții. În București, copaci și stâlpi s-au prăbușit sub greutatea zăpezii.

Refugiaţii au găsit drumul spre România, notează Adevărul. 60 de bărbaţi din Asia şi Africa, aflaţi în drum spre Germania, au fost prinşi de poliţiştii de frontieră din Timiş. Este primul grup semnificativ de migranţi înregistrat pe teritoriul României.

Bătaie de joc, titreză România liberă. Deşi a alocat peste 26 de milioane de euro pentru expropieri la Pasajul Basarab, Primăria Capitalei a rămas fără bani şi a decis să-i înapoieze unei bucureştence terenul de unde fusese evacuată. Numai că, între timp, pe locul respectiv s-a amenajat o staţie de tramvai. Este doar un nou exemplu de risipire a banilor publici.

Costul creditelor imobiliare în lei este mai avantajos decât cel în euro, aflăm din Ziarul Financiar. Scăderea indicatorului Robor, referinţă pentru costul împrumuturilor în lei, a dus la ieftinirea creditelor în monedă naţională faţă de cele în euro, însă diferenţa ar putea fi anulată la o creştere de aproximativ o jumătate de punct procentual a costului leilor.

Revenire de Bollywood, titrează Gazeta sporturilor. După aventura din India, Adrian Mutu se întoarce în Liga I. În vârstă de 37 de ani, atacantul va pleca astăzi în cantonamentul echipei ardelene.