Confidenţialitate

Prima pagină | 17 noiembrie 2017

Adevărul de weekend publică unele sfaturi practice pentru amatorii de chilipiruri. Se împlinesc şapte ani de când fenomenul reducerilor a intrat şi în România. Dacă în 2011 a fost destul de modest, Black Friday a crescut susţinut de la an la an. În primul rând, cei aflaţi în căutare de reduceri trebuie să ştie că stocurile produselor la ofertă sunt limitate. Apoi, grijă mare la preţul produsului. Presupunând că nu e prima dată când vă interesaţi de el, veţi şti, cel mai probabil, costul obişnuit al acestuia. Dacă vedeţi că reducerea nu e deloc semnificativă, sau mai rău, preţul e acelaşi, nu are rost să vă grăbiţi. Chiar dacă cele mai mari magazine desfăşoară astăzi campania de Black Friday, cel mai probabil unele vor continua până dumincă sau chiar până săptămâna viitoare.

Casa de Sănătate a făcut reguli de băgat în boală, titrează Jurnalul Naţional. Accesul la un medicament salvator depinde de încheierea unui contract. Înființată în interesul asiguraților, instituția le îngrădește acestora accesul la servicii medicale. Doctorii se familie se simt hărțuiți de schimbările frecvente și absurde din protocoalele de colaborare cu CNAS.

România Liberă observă că ministrul Justiţiei a devenit avocatul preşedintelui PSD. Tudorel Toader s-a prezentat ieri la Curtea Constituţională pentru a susţine că DNA nu poate ancheta hotarâri de guvern. Dacă judecatorii CCR ar admite sesizarea în afacerea concesionării insulei ‘Belina’, procurorii ar putea fi obligaţi sa abandoneze ancheta, ale cărei fire duc spre social-democratul Liviu Dragnea.

Potrivit Ziarului Financiar, de la începutul anului, băncile din top 5 au raportat profituri cumulate de peste 3 miliarde de lei. Creşterea este de 2 procente în comparaţie cu primele 9 luni din 2016. În fruntea plutonului băncilor cu cele mai mari câştiguri se poziţionează BRD, care este totuşi abia a treia bancă după active.

Aruncat în groapa cu lei, titlul mare de pe prima pagină a Gazetei Sporturilor. Ovidiu Haţegan va arbitra derby-ul Dinamo – CFR, deşi se află în mijlocul unui scandal uriaş după prestaţia avută la Irlanda de Nord – Elveţia, partidă câştigată de aceasta din urmă cu 1-0. ‘Centralul’ este acuzat că ar fi arbitrul de casă al celor două echipe pe care trebuie să le conducă duminică.