Confidenţialitate

Prima pagină, 13 noiembrie

Adevărul de weekend scrie despre poliţistul pârât de hoţ. Comisarul șef Mișu Mirel Mindinică, de la Secția de Poliție 11 București, a picat proba integrității și a ajuns după gratii pentru că și-a vândut cinstea pe mai multe sticle de vin și 15 fripturi.

România liberă observă că, sub presiunea opiniei publice, partidele nu se opun guvernului de tehnocraţi. Liberalii sunt, totuşi, nemulţumiţi că că nu au un cuvânt greu de spus la formarea noului Executiv. Social-democraţii i-au cerut premierului desemnat, Dacian Cioloş, să nu le concedieze oamenii din administraţie.

Executivul prinde contur, potrivit Evenimentului zilei. Vasile Dâncu, Dragoș Bucurenci și Lucian Isar se numără printre numele de miniștri vehiculate. Cabinetul Cioloș va fi cunoscut în weekend.

Jurnalul naţional se uită pe ce a cheltuit banii publici Sectorul 4 cât timp a fost păstorit de Cristian Popescu Piedone. Reamenajarea parcului Orăşelul Copiilor a costat 900.000 de euro, atribuiţi unei firme prin negociere direct. Alte contracte bănoase au fost pentru întreţinerea fântânilor arteziene sau pentru consultanţă la accesarea unor credite.

Din Ziarul Financiar aflăm că Orange şi Vodafone vor fi nevoite să îşi construiască propriile reţele fixe, să facă achiziţii sau să închierieze infrastructură de la rivali pentru a putea intra pe segmentul de internet fix. Autoritatea de Reglementare în Comunicaţii a respins solicitarea celor doi giganţi din telefonia mobilă de a obliga compania de cablu RCS&RDS să le permită accesul la reţeaua sa fixă. ANCOM este criticată pentru hotărârea luată.

A căzut o stea, titrează Gazeta sporturilor. Lucian Bălan, fost jucător al echipei roş-albastre, s-a sinucis ieri la vârsta de 56 de ani.