Prima pagină | 12 octombrie 2018

Adevărul face o scurtă recapitulare a tuturor fronturilor pe care Liviu Dragnea le-a deschis ca să scape de închisoare. Liderul PSD a modificat Legile Justiţiei şi Codurile penale, a uneltit ordonanţe de urgenţă pentru a scăpa de judecători incomozi şi a dat în judecată Instanţa Supremă. Social-democratul se află într-o cursă contracronometru pentru a evita puşcăria.

7 din 10 cupluri infertile nu știu că au nevoie de un medic specialist, scrie România Liberă. De cele mai multe ori, aceste perechi aşteaptă cel puţin 5 ani înainte să înceapă investigaţiile pentru determinarea cauzei. În acest timp, merg la medicul de familie sau la ginecolog şi abia după alţi doi ani solicită ajutorul unui specialist.

Jurnalul Naţional notează că ultima leprozerie din România, cea de la Tichilești, mai adăpostește zece pacienți. Unitatea a ajuns în atenția publicului după ce angajații spitalului au făcut apel la oamenii care își permit să doneze mâncare. Statul le alocă pacienților de acolo hrană de 11 lei pe zi, în condițiile în care alimentația este parte din tratament. Ministerul Sănătății intenționează să majoreze suma cu 9 lei și a lansat în dezbatere publică un proiect de hotărâre.

Fricile au reapărut, remarcă Ziarul Financiar. Bursele au pierdut într-o zi cât au câştigat într-o jumătate de vară. Asia a  fost cea mai afectată de unda de şoc apărută în Statele Unite. Pieţele financiare europene din Est au suferit mai mult decât cele din Vest.

90 + Maxim, titrează Gazeta Sporturilor. Mijlocaşul lui Mainz a a adus o victorie incredibilă pe finalul întâlnirii cu Lituania, scor 2 la 1. Elevii lui Cosmin Contra au jucat şi pentru Denis, băiatul lui Cosmin Paşcovici. Micuţul a pierdut bătălia cu un cancer.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS