Confidenţialitate

Prima pagină, 1 noiembrie 2016

Despre manipulare scrie România Liberă. Social-democrații au tergiversat ordonanța privind salarizarea în Sănătate, așteptând declanșarea grevei generală, pentru a poza în salvatori. Publicația amintește că, în tot mandatul de premier al pesedistului Victor Ponta, Sanitas nu a organizat vreo grevă.

Jurnalul Național observă că nepotismul, pilele și relațiile funcaționează cu succes în principalele partide. Listele pentru parlamentarele din decembrie sunt pline de protejați pentru locuri eligibile, pe lângă puzderia de aleși condamnați sau cercetați pentru corupție. Rezultă o imagine ușor de creoinat a viitorului legislativ.

Adevărul scrie că motivele sinuciderii unui adolescent irlandez au fost elucidate după un an și jumătate de la tragedie. Procurorii de la Crimă Organizată au reușit să-l captureze pe Iulian Enache, din Timișoara, individul care l-a șantajat pe Facebook pe tânărul de 17 ani cu publicarea unor fotografii compromițătoare, în schimbul a 3.300 de lire sterline.

Potrivit Ziarului Financiar, sectorul românesc de IT&C a ajuns pe locul al treilea în Uniunea Europeană în funcţie de valoarea adăugată în economie. Anul trecut, domeniul a însemnat 2,5 miliarde de euro, sărind de la 6,4% pondere a valorii adăugate brute în economie la 7,1% în primul semestru din acest an.

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, Cornel Oţelea lansează acuzaţii grave. Acum în vârstă de 76 de ani, fostul campion mondial la handbal îi suspectează de impostură pe actualii şefi ai sportului, care şi-ar fi cumpărat diplomele.