Prima pagină, 1 mai 2017

Adevărul dezbate controversa stârnită de imunizare. După ce Ministerul Sănătăţii a pus în dezbatere publică proiectul de lege a vaccinării obligatorii, mai mulţi politicieni au contestat ideea, văzută ca un atentat la libertăţile individuale. Specialiștii îi contrazic, susţinând că vaccinarea obligatorie este singura soluţie pentru oprirea epidemiilor.

România Liberă dezvăluie că Primăria Capitalei a anulat o licitaţie în curs pentru ca un contract pentru prodzuse de deratizare şi combatere a ţânţarilor să ajungă la un apropiat al PSD. Demersul municipalităţii ar fi ilegal. Fitodep Viridana SRL, o firmă proaspăt-înfiinţată, este deţinută de Virgil Lucian Constantin, directorul Asociaţiei Vânatorilor şi Pescarilor Sportivi ‘Turris’ din Teleorman.

Ziarul Financiar consemnează că proiectul podului de peste Dunăre de la Brăila a fost scos la licitaţie după 27 de ani de amânări. Construcţia ar putea deveni funcţională în cinci-şase ani şi va folosi în primul rând deplasărilor interne, dar ţi deplasărilor din şi către Polonia, Ucraina sau Federaţia Rusă. În prezent, cei care vor să ajungă de pe un mal pe altul al Dunării, în zona Brăila, trebuie să folosească bacul sau să ocolească peste 100 de kilometri pentru a traversa fluvial pe podul de la Giurgeni-Vadu Oii.

Gazeta Sporturilor scrie că, de pe banca FCSB, Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Stoica acuză prestaţia palidă a Astrei din înfrâgerea cu FC Viitorul, scor 2-3. În replică, tehnicianul echipei din Giurgiu anunţă că nu-i va antrena niciodată pe roş-albaştri. În tot acest timp, Cosmin Contra este aproape sigur că va continua să pregătească o pe Dinamo.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS