Confidenţialitate

Prima ediţie La Radio cu Andreea Esca din 2016 în imagini – GALERIE FOTO

Sâmbătă, 6 februarie, Andreea Esca a revenit la Europa FM cu un nou sezon al emisiunii La Radio cu Andreea Esca.

Din mijlocul târgului Half is Free, găzduit de The Ark din Bucureşti, emoţiile s-au răspândit în toată lumea în timpul ediţiei în care Antonia s-a lăsat copleşită de toate surprizele pregătite de Andreea Esca şi nu şi-a mai putut controla lacrimile.

Antonia a avut surpriza să-l asculte pe tatăl sau făcându-i o declaraţie de dragoste necondiţionată, dar şi să se întâlnească cu mama ei în direct şi chiar cu fiica ei Maya.  Nici Alex Velea nu a lipsit din emisiunea La Radio cu Andreea Esca, chiar dacă mesajul său s-a auzit doar prin telefon, discuţiile care au urmat l-au arătat pe artist într-o nouă lumină, necunoscută publicului până acum.

Antonia a povestit, sâmbătă, în emisiunea La Radio cu Andreea Esca, că în copilărie, când stătea în America, părinţii ei erau foarte stricţi în ceea ce priveşte timpul ei liber pentru că în Las Vegas uneori puteai să fii într-un loc nepotrivit şi să fii rănit de membrii câte unei găşti, care se luptau cu arme de foc.

Denisa, mama Antoniei, a povestit întâmplări amuzante din adolescenţa cântăreţei când, pentru că stăteau în Los Angeles, îi era frică să o lase la petreceri neînsoţită.

Înregistrarea video a emisiunii La Radio cu Andreea Esca şi Antonia este disponibilă pe europafm.ro!

Foto: douglaslormand.com