Confidenţialitate

Antonia, în lacrimi la emisiunea La Radio cu Andreea Esca

Invitată în prima ediţie din 2016 a emisiunii La Radio cu Andreea Esca, de la Europa FM, Antonia a avut surpriza să-l asculte pe tatăl sau făcându-i o declaraţie de dragoste necondiţionată.

“Vreau să ştie că o iubesc orice ar fi şi orice probleme ar fi, am sp fiu lânga ea şi le vom depăşi”, a spus tatăl Antoniei, în direct la Europa FM, iar aceste cuvinte simple, spuse din inimă, au emoţionat–o foarte tare pe Antonia.

Tatăl Antoniei a mai povestit că artista a fost un copil foarte cuminte şi că singurul subiect pe care şi-a arătat încăpăţânarea este cel legat de tatuaje, pentru care au avut dispute lungi. Antonia s-a tatuat împotriva dorinţei tatălui ei, care a rugat-o mereu să nu facă ce face toata lumea, sa fie diferită.

Antonia a povestit, sâmbătă, în emisiunea La Radio cu Andreea Esca, că în copilărie, când stătea în America, părinţii ei erau foarte stricţi în ceea ce priveşte timpul ei liber pentru că în Las Vegas uneori puteai să fii într-un loc nepotrivit şi să fii rănit de membrii câte unei găşti, care se luptau cu arme de foc.

Înregistrarea completă a emisiunii va fi disponibilă în pagina La Radio cu Andreea Esca