Confidenţialitate

La Radio cu Andreea Esca şi Antonia – VIDEO

Invitată în prima ediţie din 2016 a emisiunii La Radio cu Andreea Esca, de la Europa FM, Antonia a avut surpriza să-l asculte pe tatăl sau făcându-i o declaraţie de dragoste necondiţionată, dar şi să se întâlnească cu mama ei în direct şi chiar cu fiica ei Maya.  Nici Alex Velea nu a lipsit din emisiunea La Radio cu Andreea Esca, chiar dacă mesajul său s-a auzit doar prin telefon, discuţiile care au urmat l-au arătat pe artist într-o nouă lumină, necunoscută publicului până acum.

Antonia a povestit, sâmbătă, în emisiunea La Radio cu Andreea Esca, că în copilărie, când stătea în America, părinţii ei erau foarte stricţi în ceea ce priveşte timpul ei liber pentru că în Las Vegas uneori puteai să fii într-un loc nepotrivit şi să fii rănit de membrii câte unei găşti, care se luptau cu arme de foc.

Denisa, mama Antoniei, a povestit întâmplări amuzante din adolescenţa cântăreţei când, pentru că stăteau în Los Angeles, îi era frică să o lase la petreceri neînsoţită.

“A venit şi mi-a spus lasă-mă să merg la party, dar eu, pentru că eram îngrijorată de unde ar fi putut ajunge, am încercat să o fac să nu se ducă şi i-am spus nu te duci sau mergi cu mine. Cum ea îşi dorea foarte mult să danseze a zis whatever, hai cu mine. Era cunoscută în tot liceul drept fata care merge cu mama la party-uri”, a povestit mama Antoniei în emisiunea La Radio cu Andreea Esca, de la Europa FM.

În timpul emisiunii, Antonia a avut surpriza să-l asculte pe tatăl sau făcându-i o declaraţie de dragoste necondiţionată:

“Vreau să ştie că o iubesc orice ar fi şi orice probleme ar fi, am sp fiu lânga ea şi le vom depăşi”, a spus tatăl Antoniei, în direct la Europa FM, iar aceste cuvinte simple, spuse din inimă, au emoţionat–o foarte tare pe Antonia.